Badminton

badminton04bBadminton Renswoude is een onderdeel van een omnivereniging: Sportvereniging Renswouw. In die vereniging is ook Volleybal en Gymnastiek vertegenwoordigd. De club is aangesloten bij de Badminton Nederland (BNL).

Badminton Renswoude is een kleine, gezellige sportclub voor jong en oud. Er kan gespeeld worden op elk niveau, van beginnend recreant tot wedstrijdspeler. De jeugd van 6 tot 18 jaar krijgt training van gediplomeerde trainers. De speelavond is donderdag van 19.00 tot 22.30 uur. De club maakt gebruik van Sporthal de Hokhorst en het sportcafé.

Er worden regelmatig uitwisselingen geregeld met clubs uit de buurt, jaarlijks organiseert de club het Lentekriebelstoernooi in maart, de clubkampioenschappen met afsluitende barbecue en er doen teams mee aan de recreanten competities.

Badmintonvereniging Renswouw
website: www.badmintonrenswoude.nl