Hoofdbestuur

Het bestuur wordt gevormd door verschillende personen vanuit de diverse sportonderdelen. Vanaf januari 2018 wordt onze SportVereniging Renswouw officieel aangestuurd door een nagenoeg volledig vernieuwd bestuur.

Bestuur SportVereniging Renswouw:
  • Maarten Bouman (voorzitter)
  • Christianne Geerdes (secretaris)
  • Mariska van Voorthuizen (penningmeester)
  • Patrick van de Pol (afdeling Volleybal)
  • Herald Aantjes (afdeling Badminton)
  • Thieske Verkerk (afdeling Gymnastiek)
  • PR & Communicatie — vacant —

Momenteel is de functie voor PR / Communicatie vrijwilligers nog vacant binnen ons bestuur. Mocht je daar meer informatie over willen ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van de bestuursleden.

Sportseizoen 2017 - 2018 stond in het teken van het verder op orde brengen van de financiële huishouding, voorspelbaarheid naar de toekomst toe te kunnen bieden en duidelijkheid en éénduidigheid voor de leden en vrijwilligers te creëren. Het ingezette beleid heeft reeds geresulteerd in verdere verbetering van processen en financiële slagkracht van de SportVereniging.
Een vers beleid op meerdere vlakken binnen de vereniging, gecombineerd met een grotere mate van inspanning door leden, vrijwilligers en bestuur, heeft mede geleid tot een zeer positief resultaat voor het boekjaar 2017 en 2018. De vereniging is aan het bouwen en we zijn trots om te constateren dat we als SportVereniging ons jubileumjaar ( Sportseizoen 2019-2020, waarin de Sportvereniging Renswouw haar 50-jarig bestaan zal vieren) al kunnen aangrijpen als het jaar waarin wij ons wederom als ‘financieel groen gekleurde’ Sportvereniging kunnen presenteren aan onze leden, vrijwilligers en aan overige betrokkenen. "Verder vooruit"  is wat dat betreft ook het motto voor de toekomst!

Het bestuur is altijd op zoek naar uw mening, maar ook naar nieuwe input en ideeën. Wil/kan je iets betekenen voor de vereniging, of zijn er andere zaken die aandacht nodig hebben, neem dan contact op met ons … “De deur staat open!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!